Xanda's Blog !~!

New look of my PGO

Jul
23

It is a damn bz week.. It is all about seminar, workshop and meeting… I dont even have time to write a long entry to menganjing about my new coverset… hahahha…. enjoy these pictures… DONT ASK ABOUT THE MUDGUARD! I will upload the full picture once i’m ready

17 Responses to New look of my PGO

  1. gila cun bro… brapa lu bikin?

  2. scoot ni menjadi pooojaan hatikuuu.

  3. karimgoyang

    nnt blk mlk wa lenjan cukup² smpi calau ngehehe jgn lupa mudgad tu,bikin mcm stiker fiber tu br gerek beb…

  4. cun! aku suka lampu dia!

  5. macam adik beradik bumble bee!! ngee….comel!!

  6. saya nak bakar!! burn!!!

  7. zaid jeles ah tu! aku bakar ko dlu kalo ko bakar pgo nan! hahahaha

  8. ehh, a’ah la, macam muke bumble bee. cool.

  9. farah & nzuhdi : mana ade bumble bee.. tu la ayuni

    zaid : aku dah letak lapisan kalis api kat luar tu.. try la.. hahahaha

    -Knight- : nampaknya aku dah jumpa peminat no 1 moto aku

  10. Aaaa, tang sama ngan bumblee bee tu aku tak bleh terima akal mahupun mentality! manaaa aderrrr samaaaa!! blueks =P

    Maybe suatu ari nanti Pijo ko nih bakal difilemkan dalam filem pendek aku suatu ari nanti…nantikan leww!~

  11. hehe..sha lew lew..nak belakon jugak!!

  12. try bakar? ok.. aku try..
    aku nak baling grenade…
    oh yea~

    pastu baling kat suma orang yg “puja” motor ini..
    wah hahaha!!

  13. grenade jer? tak best…rocket launcher aku heran laa jugak! ahahaha…

    brani aa buat…hahaha..ye ye..aku jd peminat no 1 pgo nan! hahaha

    sha lew lew..aku nak berlakon jugak!

  14. tapi aku dah taknak jadi president SRC dah.. hahahaha

  15. aku taknak jadi mamat rempit… 🙁

  16. Muahahahaha, takper2…serahkan pada aku, aku kasi korang watak paling hangat okeh!~ Transformer 3…pijo nan leh transform! pergh… ok dah bai!~

  17. Pingback: We R So Leet (but not me) | Xanda's Blog !~!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *