Xanda's Blog !~!

What is Malaysia’s Broadband Internet Penetration Rate

Jul
16

EJB + Servlet on JBoss Application Server

Jul
12

Mula mula sekali mari aku terangkan makdus EJB dan JBoss

EJB = Eeee… Jubo Babi

JBoss = Jubo Boss

Hahahaha… EJB nie sebenarnye Enterprise Java Beans… dan die di run atas application server yang bernama JBoss. Kebodohan java terserlah. Kebencian membuak buak. Aku diarahkan oleh supervisor aku untuk buat 1 component lookup table untuk project aku kat sini. Antara yang supervisor aku suro buat ialah pakai Entity bean. Entity bean nie lebih kurang macam kita tak direct access ke database, kita akan import database tu menjadi class yang ade function get and set. so sepanjang flow project @ application tu nanti, hanya object of that class yang akan di access. Aku pun tak sure kenapa nak buat macam tu.. tapi tu arahan… terpakse la akur

Seriously aku xde pengalaman langsung dalam J2EE nie… Dah la aku sux even dalam plain java pun. hahahaha… tapi nie la hasil nye mendaalah yang aku belajar selama 4 hari dan aku code dalam 7 jam setengah nie

Sebenarnye application nie nanti akan di run dari smart phone (java application), tapi untuk menampakkan macam mane component lookup table nie berfungsi… aku pun code la 1 servlet untuk pakai ejb bodo tadi tu la.. so nie la lebih kurang hasilnye

Sebelum berpisah.. ingain saya ingatkan sekali lagi… Java SUX!

Hacking Network / IP / Internet Camera

Jul
11

We can see a lot of security camera around. Some of the security camera come with built-in support for Power over Ethernet, that make it ideal for indoor or outdoor professional surveillance and remote monitoring applications.

Today I want to teach you how to hack these unsecured network / IP / internet cameras. hahaha.. just follow these steps:

  1. Use google and search for inurl:/view.index.shtml
  2. Google will display result and if you are lucky, you will get the unsecured camera
  3. Now you are able to explore the world. hahahah..

BlueSoleil(Standard) Version Download

Jul
04

I’m bored with BlueSoleil mirror server because of their damn slow connection. So I uploaded it to uberphreak.net so that we can download it in shorter time

Note: Each BlueSoleil version is free downloaded from BlueSoleil.com, and it works. But if your Bluetooth device is not licensed with this version, BlueSoleil will run with 5M DATA limitation. If you want to use it with no limitation, please buy it through the online purchase system, which only takes a few minutes.

BlueSoleil (Standard) Version for Windows XP/2000

File name : BlueSoleil_2.3_standard_Release_060728.zip
File size : 27,602kb
Version : 2.3
Language : Multilingual

[Download here]