Xanda's Blog !~!

No more task in MIMOS

Sep
26

Semalam, aku telah menyempurnakan tugasan terakhir aku di MIMOS. Membina Location Ontology.

Disebabkan terlampau banyak triples, semestinye kerja membina location ontology ni memakan masa dan menyusahkan. Jadinye… aku dengan kemalasan nak buat semua tu.. telah mengambil langah mudah dengan membina Xanda Location Ontology Builder.

Sepanjang 975 lines of code in Java telah di tulis yang mana berfungsi untuk mem-fetch data dari MySQL (sebelum tu dah dump CSV file dalam MySQL) kemudian di manipulate dan diprosess menjadi ontology seterusnye disimpan sebagai location ontology dalam AllegroGraph.

Dan pertama kalinye… rekod nie.. 975 lines of code.. time compile.. 1 pun xde error! muahahaha… thanks to Eclipse IDE tanpnye… mesti banyak error.. hahaha..


Aksi bangga setelah berjaya merungkai permasalahan location ontology


Code: Xanda Location Ontology Builder


Ontology yang siap dibina… bersemadi di sini

The New Gilera Runner Special Series

Sep
18

This fantastic new bike really is impressive, different from the other Runners due to its striking white colour and racy looking graphics, this new addition to the great Runner range really does have an appealing, exciting and sporty look.Available in 50cc and 125cc engine displacements, the new Runner retails on the road at £1,961 for the SP 50cc and £2,611 for the VX 125cc with 2 years warranty as standard and 1 year roadside assistance (on all models over 50cc).

Contact your dealer today!!

History of MMU.edu.my

Sep
17


1999
(more…)

Geek Jokes!

Sep
07

Oracle Make Linux Unbreakable?

Sep
05

Oracle claim that Oracle make Linux unbreakable and even their enterprise Linux is call Unbreakable Linux Oracle. But how about other Oracle’s product? Oracle’s Bag? YES! Oracle’s bag is BREAKABLE! If you guys remember, i used to bring my notebook inside a backpack. Yeah! That is an Oracle bag.. hahah..


Oracle Make Bag Breakable


New bag !! Wooohoo~

P/S: This post has been requested by Salman