Xanda's Blog !~!

History of MMU.edu.my

Sep
17


1999


2000


2001 – 2003 v1


2003 v2


2004 v1 (sorry for the error)


2004 v2


2006 v1


2006 v2


2006 v3


2007 (current)

12 Responses to History of MMU.edu.my

  1. aku tau ko dpt kat nerr!! hahahaha…

    aku igt lagi interface2 sejak aku masuk mmu (2003) sampai skang.. aku rasa taun 2004 v2 nye yg paling menarik.. haha

  2. ahaha..yg 2003 v2 tu aku igt lg..

  3. ko otai mmu… mmg la sempat tengok

  4. papehal pon 1999 paling buruk.. hahaha

  5. wuuuuuu~!! benci color oren…
    as “Mr Kay” said, 2004 v2 much better!

  6. all of these at least r much better than my uni (MMA) yg putih merah jek. burok hudoh skema.

  7. wow, yg tahun 2000 tu buat gue syahdu.

  8. aku sempat tgk yg dari 2001 nye tuh.. haha.. aku tak update pon bile dierang ubah2 design ni.. jarang masuk site mmu.. haha..

    zaid, walaupun ko menyokong aku (2004 v2 much better), tp aku tetap terasa sbb ko benci oren.. hahaha

  9. irwan (Peminat No 1 Xanda )… ko masuk tahun berapa?

  10. haah. tu la page nya. yg awk link kn tu russian version.kena klik yg english klu nk bukak. burok nk mampos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *