Xanda's Blog !~!

Calon Perdana Menteri Malaysia 2008

Mar
02

Hasil dari pemerhatian ahli tertinggi UMNO, berikut adalah ciri-ciri yang perlu ada pada seorang perdana menteri malaysia


Image source: Hanief’s Blog

Tidak tahan dengan kenaikan harga minyak yang sekaligus menjurus kepada kenaikan harga barang secara hampir menyeluruhnya, ahli tertinggi UMNO telah bersetuju untuk meletakkan calon baru perdana menteri sekiranya Barisan Nasional memenangi pilihan raya umum 2008 kali ini. Calon tersebut dipilih dari Kelab Penyokong UMNO. Pemperkenalkan… Yeh!

 

10 Responses to Calon Perdana Menteri Malaysia 2008

  1. Yeh, if your party uses a black flag with skull and crossbones on it, I’ll VOTE! Arrrrr 😛

  2. is it something like this? hahahaha

    Image source: Pirate Flags

  3. hahahah…..marilah vote beramai-ramai. Nanti buat button badge and muffins ok??

  4. =.=”

    siyut gila! tegelak aku! hahaha!

  5. aku vote utk Yeh!

    lepas ni, satu negara jadi blur2 cam Yeh!

  6. sinikal kal kal~

    pak la ada brain artery occlusion.. jd dia ada problem dgn sleep control dia. tp tu bukan alasan. sbb doctor mana yg ckp psl artery occlusion tu mmg la. klu dh occluded, mati la jawabnya. plh tak, stroke. hmm..

  7. I am Devtar and I publically endorse this message. Piratbyrån!

  8. biar lah die nak tido.. sian die dowh.. siang malam tak tido asyik bagi rasuah sane sini. apa la korang ni

  9. tahsapetah, aku rasa aku cam kenal sapa ko..hahaahha

  10. ehh.. aku pun rase cam kenal la kau nie.. hihi. kau ade version cyberjaya punye. kau ni version melaka hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *