Xanda's Blog !~!

Di PENGASIH (hari ke 2)

Jul
05

Sekali lagi aku ke Pengasih.. macam aku cakap semalam.. nak setup Office XP.. aku datang ngan moto.. ngan berbekalkan my notebook ngan CD office XP sekeping.

Sampai je sane… nak setup je… DAMIT!! cd calar. pc-pc kat situ tak bleh read cd tu. tapi nak dijadikan cerite… notebook aku bleh read. so aku copy the whole cd tu hdd aku.. then share kan…

Hihihi… ade lagi… pc-pc pentium 2… Argh!!! memerlukan aku banyak bersabar nak menyiapkan semue tu.

Selesai install Office XP.. aku install VNC kat semue pc… so kami tak yah pakai projector untuk program pengajaran kami nanti… nak gi mydin plak.. challo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *