Xanda's Blog !~!

Say bubye to RSU, RSI, Time, Free Flow and Sempoi

Tepat jam 5.00pm tadi… MBMB beserta unit polis bantuan “menyerang” deretan RSU, RSI, Time, Free Flow dan Sempoi.

Apa ke jadahnya mereka buat kat sana? Gambar-gambar berikut menceritakan segalanya

Comments

Comments

  • Mak Nyah Hang Tuah says:

    dtg la makan di jalan hang tuah…
    lepas makan ade hiburan
    cume RM40* je
    10% diskaun utk student**

    *utk kolom sahaja
    **sila tunjuk kad pelajar

  • kaki sontot says:

    mna nk cr awek ni..
    sweet tea dh kna roboh

  • kaki botol says:

    streamyx…
    lancau babi buto

  • Apam Sedap says:

    Ayyoooo

  • uiks..sape plak ngaku bf sy tue?uh~plik bin ajaib..anda pasti kah sy org yg anda cari?..=P huhuhu~ TIADA KATA2 NISTA@CACIAN@MENCARUT KT CNI YER..gunakan la bhs kebangsaan kte..=)

  • Sweet tea says:

    tu la pasal.. ade ke tempat yang bleh refill? jom serang sane ramai2

  • FRee FLoW & sekutu2 yg sewaktu dengannyer says:

    ini memang takdir Allah SWT…kene la terima seadanye.. 🙁

  • HioH says:

    alaa….mkn la tempat lain..kan byk…huhuhuhu…..

    Arsenal 2-0Juventus
    Fabregas(40) Henry(69)

  • makcik RSU says:

    Air?

  • 0307-R4 says:

    emmmm…. tu sume dah takdir tuhan…nak buat cam mana?
    terimo je lah…kahkahkah…pasni pnuh lah kdau moto n kdai jus…pergh~~~~~WiNK**WiNk**

  • jong jong inai mak ipong rajawali says:

    bigfoot x wujud!! bigfoot x wujud!!!

  • Sweet tea says:

    ape nak jadi da… makin teruk bahasa yang digunakan ni.. haiyaaa… bahasa itu indah kawan…

  • apek bbu rambut blonde tompok2 hitam says:

    ala… baru aku nak berstylo lepak situ…
    ngan budak nachak~
    dah kener roboh plak~

    tak bangsar la cammnie~! hahah!

    lagi satu.. hizami pendek tu belagak sial… konon dier la otai segalenyer@!!!!! !@#$@%RSDFWR@~!!!

  • i’m lovin it…sweet syrup best..huhuhu~dun worry guys..idup lg Sweet Corner a.k.a Free Flow tue..cuma dh kcik ckit je kdai die..huhuhu~

  • cyberjahat says:

    hah. skang tau la dieorg prasaan budak2 mmu cyber yg ari2 perah otak pikir “NAK MKN MANE NIH??!!”

  • bapok capucino says:

    erm…erm…..
    argh….arghh….
    ermmm…argh…
    bestnyer…
    erm…

  • budak tak puas hati says:

    hah..!!! aper???
    tak patut…. kat mana aku nak mkan nih….
    tak le lepak dah arrr…
    huhuhu.. so sad… wakakkakakakakaka

  • PAKCIK TIME CYBERCAFE says:

    PADAN MUKA SUME…. PADAN MUKA KORANG…PADAN MUKA RSU DAN SEWAKTU DENGAN NYER….TU LA TAK NAK DATANG CAFE AKU LAGI

  • pewaris rsu rsi rampai murni says:

    kita akan bina lagi hebat kedai disini….
    gabungan tenaga sumer kedai
    kita bukak di ixora!!!

    wakakak

    saper si pendek tu?

  • Apam Sedap says:

    Boleh refill ker? Apsal aku tatau? Ahhhh

  • Free FLoW!! says:

    adush..mane aku mau cari kedai leh refill lg niihh…korang ade calon2 kedainye??contact aku! – 014-2220000 (talian bebas tol)

  • PAKCIK TIME CYBERCAFE says:

    lepas ni ramai2 la datang cafe pak cik sambil makan maggie…hehehehhehe

  • biatch bbu says:

    dtg ar rmai2 mkn kt bbu….
    lps mkn, naik la atas…
    pilih jer bilik..
    garenti layanan istimewa…
    free flow mani water

  • hizami pendek says:

    korang jgn la ckp cmtu…aku tau la aku pendek…
    dulu mase kecik aku kurang minum susu…
    dapat awek skrg pn yg kurang susunye..
    leper je…
    tapi aku ade hati dan perasaan..

  • tv3 says:

    mlm ni tgk brita pkl 8
    karamsingvalia

  • Free FLoW!! says:

    wei apam ko xtau eh kat free flow tu leh refill?huhu mmg boleh lew..tp skrg udah terlambat anda tawuu..kehkehkeh

  • Apam Sedap says:

    mampus ko kena belasah kalau dia dengar ko cakap macam tu, hizi :))

  • Pakcik RSI says:

    Air?

  • orang KL says:

    hehehe tul ke nieeh.. cam tak caya je.. ala dorg saja je tu korek2.. nak kasi psg tembok kot..utk keselamatan korg gak.. kang kete tebabas, maka ramai student student terkroban:)) neway aku dah gredd dr MMU \:D/selamat aku 😀

  • asal nie wat lucah2 plak kt cni?apa KAMU igt UA tu khas utk wat maksiat je ke?isk isk..mesti sdih parents korg klu cmni..sia2 je lahirkn kt dunia, tp prangai buruk..isk isk..*nothing to say*

  • awek hizami says:

    abg..jgn la ckp dada i leper
    dada leper tp pantat mantap
    ok la..u xnk ker??
    klu u xnk,i offer kt org lain

  • Lancau Kuda says:

    hizami pendek mmg sial
    berlagak tinggi padahal paras lutut aku je
    muke pn sial
    ade jerawat
    ade hati nk tunjuk otai
    kalo brani tunjuk ar kemaluan ko tu..
    msti blom sunat…sbb tu ko pendek…

  • Free FLoW!! says:

    sian hizami pendek.. 😛

  • -[TsM.517] says:

    erkk roboh dah…ape dierang nak buat, buatlah…janji tak kacau mesra ria sudey…disitulah supply tenage cs ako….wakakaka

  • sepak guard MMU says:

    yeah no more war dude. let all hold hands togther built our nostalgica place together

    everyone plse gether at presiden square tonite to show prostest to the mbmb . We need those stalls!!

    long live SEPAK GUARD of mmu!!!

  • bf muchlisah says:

    ermm….
    naper ni syg..
    biar la diorg wt projek…
    mcm la kta xbiasa

  • Lancau Kuda says:

    awek hizami…
    kalo u sedia offer, i sedia menerima
    sesungguh, sudah pasti i punye jauh lebih pnjg dari hizami pendek punye…

  • Prof A Samad Syahid says:

    setiap kejahatan akan dibalas kejahatan.janganlah anak badak dihambat-hambat kelak nanti x mkn dinner.

  • Apam Sedap says:

    hizami tanak, aku nak weh 😀

  • F2-151 says:

    ermmm….ilang tempat aku lepak…tempat ngumpat..huhu…tak leh la nak tambah air lg…klu lepas bersukan nak lepak mana lg??..sob..sob…

  • pantat masin says:

    korg ni per hal??
    nk sgt free flow..
    dtg sni..free flow celah kangkang aku
    tp masin skit ar..
    gula mahal skrg

  • pompuan simpanan hizami says:

    sampai ati u maen2kan perasaan i..i pun ade hati ngan perasaan gak..mentang2 i tinggi..ske2 ati u jer nak maen2 celah kangkang i..benci tau!!!

  • Padan Mukerrrr!! says:

    erm baguih jugak diorang buat macam tu. jom kita masak sendiri ramai2. tak reti masak makan meggi. awek2 yg pandai masak tu tolong la balak2 masak kat rumah diorang. barulah erat kasih sayang sesama insan. kalau nak tengok bola kita langgan astro ramai biar kaya sket astro. lagipun tempat tu bukan sedap sangat. service pon tak best. dah 2 kali aku pergi diorang buat tak tau jer. 15 minit tunggu takde org datang amik order (sweet tea). nasi goreng yg dah masak, kita order diorang panaskan jer. amendaaaaaa!!!! erm yang ni sensitif sket. kat situ memang kotor sangat. tikus besar macam kucing. lipas berlambak-lambak. erm…. korang nak makan ker makanan yg kotor? lagi satu aku dengar kata ada sesetengah kedai kat lorong tu pakai pelaris. ntah bomoh mana hentam kantoi sekali aku nampak diorang tabur beras depan kedai. amendaaa tu…. pendek kata memang tak best lepak kat situ. budak2 batch baru jer yg dok lepak kat situ sbb diorang rasa situ best lagi happening. apa2 pon memang diorang melanggar undang2. tak leh nak salahkan pihak berkuasa. lagipun rugi sket jer. semen + pasir + batu bata + upah org tolong bina. erm sweet tea aku tak tau. diorang buat tapak tu macam mak bapak diorang punya. siap letak lampu2 lagi tu. sebelum ni aku pikir memang takpe ker modify tempat ni. rupa2nya memang tak boleh. erm memang diorang patut kena macam tu. muahahaahahhahahah!!

  • Lancau Kuda says:

    mcm la bagus sgt nk sepak guard MMU…
    ko ingat senang ke keje jd guard?
    hizami pendek sial

  • hizami panjang says:

    kalau sesape nak awek hizami silakan~ aku hizami panjang galakkan

    jgn la belagak sgt dak pendek

    aku panjang tak berlagak pon

    tau la bwak keter spectra… aku jalan kaki jer gi mmu…

    jgn berlagak sgt..

  • Free FLoW!! says:

    giler tul ar…ayat2 yg mmg merosakkan bahase..huhu no comment!! (kekadang aku pun gune gak..wakaka!!erk kekadang ke slalu ek..lupew!! kehkehkeh 😛 )

  • awek hizami says:

    erm…
    korg nk ker…
    i nk offer ni…
    tp call i la..
    0173349640
    call la…
    klu nk, i kasi..
    i kt bbu..
    mmg clear

  • kucing(cindy) says:

    woi,xdpt aku nak ngecek makanan dgn pelanggan lg…
    xkan diorg nak mkn dlm kdai…?
    huwaaa…hilang punca rezeki ku…

  • Lancau Kuda says:

    abang pendek tak sunat
    kote xde bulu
    mcm budak kecik
    pastu nak bwat muke bajet best
    bajet hensem ar
    dah ar wei

  • xanda says:

    BEHAVE PLEASE!!!!!!!!!

Comments are closed.