Xanda's Blog !~!

Say bubye to RSU, RSI, Time, Free Flow and Sempoi

Mar
29

Tepat jam 5.00pm tadi… MBMB beserta unit polis bantuan “menyerang” deretan RSU, RSI, Time, Free Flow dan Sempoi.

Apa ke jadahnya mereka buat kat sana? Gambar-gambar berikut menceritakan segalanya

283 Responses to Say bubye to RSU, RSI, Time, Free Flow and Sempoi

  1. Free FLoW!!

    alamak aku sudah menjadi target kutukan nampaknye..

  2. wahahahahaha sampai bawak polis bantuan…. ala roboh simen jek aper nak kecow…nnt lps nie diorg letak kerusi meja atas jalan plak… hahahaha

  3. Free FLoW!!

    lai dota..?anyone anyone??online dota tonight at 12am!hehe skrg mau study esok ade paper woo..sadis skali.. 🙁 MMU sucks!!

  4. padan muka….

  5. maksu timah...

    saye….!
    ape gado2 nih….
    da nak jadik nak wat camne…..
    seme nyer same di sisi Allah….
    bawak2 la mengucap….
    rezeki x kan dtg meniarap….
    isk….
    ape tulih nih….
    jahat nyer mulut…
    saye….!….kejap la….

  6. makanan tak sedap..lagipun kotor tempatnya…so bagus ia roboh….wahahahaha….bagila chance kpd org lain….

  7. Free FLoW!!

    huhu..study2!! gambatte utk diriku sendiri! selamat bertenang kepada sesiapa yg gaduh2 kt cni td! papai! wish me luck!! 🙂
    p/s : come come dota tonight at 12am! lai lai! 😛

  8. maksu timah...

    jap2….
    sape hizami…..?
    bapak tiri laki mak beliau x de plak name camtu….
    betul ke korang nih….
    hurm….
    sayee….!
    kejap la……tgh borak ngan mak long nih…

  9. ayah tiri maksu timah yg kawin lg 1...

    maksu timah…..!(menjerit dlm keadaan marah)
    mak ngah nak cakap nih…..
    cepat la……

  10. huhU~ what can say bout this? hurm, dah memang nasib kot.. sape suruh diorang wat gerai tambahan sukehati mak bapak diorang? kan dah kena roboh… neway, gud job to MBMB… pasnih leh tlg robohkan BBU plak? kekekekkee… =))btw, is it there have any reason behind this? so far no news havent been spread out..

  11. WAK SEMAMTAN

    NK awek HIZAMIII blehhhh….cunnn woooooo…

  12. ktorg dah ah kalah arituh…nih tempat mkn pun diorg nak robohkan?tanak kalah btl..kami pasrah!!

  13. ermm..dunno wut to say..hehe 😛

  14. apa kejadah gerai2 simen sudah tiada sampai jack punya kasut kotor kena pasir

    BERITA TERLEPAS:
    simen2 di rsu,rsi dan freeflow telah dimusnahkan.
    tiada kehilangan nyawa dilaporkan

  15. ayah tiri maksu timah yg kawin lg 1...

    haha….salah berita tu jgn percaye…
    ni berita yg betul….

    March29: Satu kejadian aneh telah berlaku dimane simen2 dihadapan deretan kedai yg membabitkan kedai2 spt diatas telah ditebang bg memudahkan para pejalan kaki utk pergi ke Kuala Pilah.Penduduk melaporkan bahawa perletakan kerusi2 dan meja disitu menghalang laluan mereka yg dr Singapura utk ke Kuala Pilah.(Pernyataan)

    Soalan nyer ialah….

    Siapa sebenarnyer name pemandu bas transnasional yg bernombor MMM 8390…?

    Hantarkan jawapan anda kepada…..jap2…
    maksutimah……!(marah lg)
    asl x jawab lg talipon tuh…..?
    mak ngah dah lame tunggu tu….
    ckit lg nak tertido….
    cepat…..

  16. Lancau Kuda

    blah ar maksu timah…
    lancau ar hizami pendek

  17. nenek hizami

    cucu aku ni telor sebelah jer dan konek tak normal… 1cm jer tu pasal la dier pendek… lepas tu ader hati plak nak awek tinggi…

    awek hizami… pompuan simpanan hizami… sila tinggalkan beliau segera.. ini pesanan nenek sebelum menghembuskan nafas yg terakhir sebentar lagi..huuu.. dier akan menyebabkan korang kene kanser rahim~ tinggalkan beliau… muahahah!!

  18. Nak Free jer

    aisey… kat mane lg nak lepak mlm nie… lapoo…

  19. apek bbu rambut blonde tompok2 hitam

    woi hizami .. kat sini ko dah nampak betape byk org tak ske kat ko dah menyampah kat ko… elok la tu…. kau pon leh join aku gak sbb byk budak pon tak puas ati ngan aku..

    aku tau la aku hot dan aku gay.. nak kecoh aper?

    aku nak main bontot kau leh ? hizami.. pleaseee aku merayu niehh~ tgk bontot kau cam berisi jer~…

  20. apek bbu rambut blonde tompok2 hitam

    oit nak free jer…. meh la ramai2 lepak dalam bontot hizami kompem best dan free! bontot aku pon leh gak… dier (hizami) mesti suke sebab dier pon gay gak sebenarnyer cam aku~

  21. wakaka,best nyerr…padan muka,,wakaka..patut robohkan skali rumah kedai kat ctu..hahaha..

  22. ayah pin...

    se tahu aku… dak hizami ni laa yg wat polis carik aku nih…
    aku mane ade ajar ajaran sesat…
    dia yg start dulu…dia ckp sume 2 jln ke syurge….
    aku mane tau…babi tul arr dak hizami ni….
    ko dah byk menyusah kan aku…….kote pendek,badan,pendek,kaki pendek,bulu ketiak xde,ko ni kalu aku dapat…aku sumbat jubo ko dgn btg mop…!!!

  23. ayah pin...

    ape dah jadi ngan korang sume ni…??
    jom arr ramai2 kutuk hizami 2…
    besh hape…..marilah memeriahkan lagi suasane….

  24. Lancau Kuda

    hizami pendek

  25. bulu ketiak hizami..

    ape dah jadi ngan korang sume ni…??
    jom arr ramai2 kutuk hizami 2…
    besh hape…..marilah memeriahkan lagi suasane….

  26. bulu ketiak hizami..

    woi lancau kude….
    ko sumbat arr kote kuda ko kat dlm mulut hizami 2….
    aku rase dia mesti tercungap2 kan…
    sebab kote kuda besar gile ooo….
    ko sumbat jerk…..biar dia tau kote kuda lagi panjang dari kote dia…wakakakak

  27. boyprend hizami

    memang kote dier pendek pun…geli aku tengok..

  28. Lancau Kuda

    aku sokong sgt2 ayah pin
    marilah kite kutuk hizami a.k.a. abg pendek

  29. boyprend hizami

    aku dah break dgn hizami…dia main laki lain plak..babi ar..

  30. nanti aku nk sumbat konek aku dlm mulut dia
    pastu aku nk pancut dalam
    hakhak…br dia tau konek aku jauh beza ngn konek dia
    mcm langit ngn bumi…
    hahaha…

  31. bagus ar tu boyprend hizami…
    ko jgn layan dak pendek lahanat tu lagi…
    bwat rosak kote je main ngn dia..

  32. makcik tak kisah rsu kene roboh pun… jgn risau2… … bisnes makcik berjalan serperti biase yek… jempot2…

  33. kita mesti protes ini kerja…saya rasa tol mungkin dibuat di depan RSU..saya sangat sokong..

  34. weh samy vellu….
    kalo nk ckp pasal tol jgn kat sini
    kat sini utk kutuk hizami pendek sahaje

  35. boyprend hizami

    btol tu lancau kuda…ko bagi kote kuda kat dier..gerenti dia main..dia tak penah rasa kote besar…

  36. patut roboh…kalau tidak…unfair utk kedai kedai yg kena bayar sewa bulanan,dan ade yg kena berniaga kat medan selera…robohkan sepuas puasnya…

  37. aku harap hizami tgk ar komen2 ni sume..
    baru best..
    kpd kawan2 hizami or sape2 yg ade kaitan ngn hizami yg bace komen ni, di harap tolong suroh hizami bace ni…
    br dia sedar ramai org x suke dia…

  38. kita bagi hizami tol depan rumah dia..saya bagi jaminan takkan retak

  39. budak sial lancau hizami pendek

  40. saper la bodoh benor pakai nick Dato’ Dr Abdullah…sejak biler plak Pak Lah ader Dr? bunguk PM sendiri pon x knal…..

    hmm…sejak pemergian beta, banyak sungguh perubahan di negeri Melaka ni ya mamanda menteri…. berani sungguh banjingan2 MBMB menggulingkan beta…. awas! beta raja berdaulat……f**k la MBMB!!!

  41. aisehhh

    pisang goren… nasik lemak… sumer dah hancuuusssss

  42. HOSTEL MMU LOTSA GAY

    mari kita bakar hostel MMU tunjuk protessssss

  43. Aper barang makan dalam kedai seyhh…x remaja la mcm nih…dah la panass…Pakcik RSU, pakcik g la curik simen Ixora tuh..byk lg lebey2 tuh…. kalo x kitorg panggil KMM bom kedai pakcik terus. MBMB pon awas!! abes la fountain korg kener sabotaj..muahahahahaha…Graha Makmur my foot!!

  44. pehal budak Hafiz GTi… sah poyo.. setakat enjin bukan enjin 4G63 a.k.a EVo3… jgn beriak.. dosa.. gi men jauh2… meh cabar aku ngan keta wira buruk aku men jalan Genting – Sempah… Ulu Yam sekali.. kencing anjing aaa ko.. haHAhaha.. keta aku lembab ~ 😛

    biar betik.. aku cam tak cayer je.. tak sempat rasa lepak situ.. dulu area2 tu je sehidup semati aku carik makanan.. tade tempat tu.. aku makan lipas je.. hAHhahahAH~ >;P

  45. itu MMu hostel kena letak Tol juga… kalu gay or kalu pondan mesti membayar tol kepada kerajaan…

  46. dey hazard you tidak ade bayar tol… kena compound juga mari

  47. disebabkan post kali nie mendapat 2000 lebih hit… korang nak aku post isu isu yang berbau macam nie lagi tak next time? 😛 or korang nak aku buat forum untuk kutuk hizami tu 😀

  48. skang ajamane jidi? nak minim mane?

  49. Pakcik Misai( Otai Melawis)

    biar lantak die..yg gerai kuning tu kul 4ptg dh taruk meja, aku nk letak satria turbo aku pun susah..RSU n RSI dh la mahal..baik lepak Enak TomYam sebelah UsPizza..sedap pun sedap banyak pun banyak..harga boleh tahan…tp awek tk ramai la…kn buat perubahan la makcik enak…

  50. Pakcik Ahli Surau BBU yg suke pergi tabligh rumah ke rumah

    tu laa.. jangan nanti aku gi rumah staff MBMB.. aku bagi tabligh san sound sekali.. ajak diorang pergi 3 hari 3 malam..